Moderne historieformidling

Formidling av kommunens historie er lagets hovedoppgave. sola historielag, roll-upsI dag er det jo moderne mediaer som overtar mer og mer. Normalt sett er dette via dataprogramer som bl-a. denne hjemmesiden til laget.

Men i anledning til Slekstrganskerdagen som DIS Rogaland arrangerte i 2013, hvor laget skulle være vert måtte vi finne på noe nytt.

Rundt oss over alt ser vi reklame, så ikke bruke den samme metoden. Vi ville bruke slike ”roll-ups” som en kan se omtrent i alle butikker for å formidle Sola’s historie.

Vi laget teksten for det historiske innholdet på hver roll-ups og fikk litt hjelp av en grafisk designer. Resultatet ble etter vår mening kjemepebra. Sola Kommune overtar roll-upsene etter vi har brukt dem.

Hvis du ønsker å vite mer om dette klikk på denne linken. TommHansDesign.com

sola historielag, roll-ups sola historielag, roll-ups